Boter meseca
Postanite boter tekočega meseca!

Mačja hiša
Mačja hiša, pomagamo brezdomnim mucam

Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah

Super Čombe e-trgovina
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim

Želite sponzorirati projekt?
Pišite nam na info@macjahisa.si!

RIO

RIORIO 2 RIO

Spol: samček
Datum vnosa: 17.01.2015
Starost ob prihodu: 3 leta

Želiš postati moj boter?
Trenutno botrov: 0

Začetek Rieve zgodbe je lep kot iz filma, pravzaprav bolj kot iz reklame. Začne se maja 2014, ko se je prostoživeča mačja mamica odločila, da je prišel čas, da nam prepusti skrb za svoje tri mačje kepice. Pripeljala nam je okoli dva meseca stare, dokaj zdrave in prijazne ter kot oglje črne mucke. Pri nas so bili deležni vsega potrebnega in ko so za povrh dobili še nobel svetovljanska imena, so Rio, Paris in London začeli z iskanjem novih domov. 

Potem pa se zgodba nadaljuje čisto preveč predvidljivo. Nobenega pravega zapleta, nobene hude romance, samo stara dolgočasna štorija o dolgotrajnem iskanju domov, ki običajno čaka črne mucke. Tudi če z njimi ni nič narobe, če pridejo kot čisto majhni, če so zdravi, lepi, ravno prav razigrani, prijazni in imajo nobel imena. 

Včasih je potreben le migljaj metuljevih kril, pomižik ali bežen dotik, da se filmske in življenjske zgodbe zavrtijo v čisto novo smer. Mnogim našim muckom ste spremembe na bolje prinesli botri, zato je prišel čas, da vam zaupamo tudi skrb za Ria. Da bi se z vašo pomočjo tudi njegova mačjehišarska zgodba končala tako, kot bi se morale vse, srečno z odhodom v nov dom.

 

 

 Paris, London in Rio malo po sprejemu maja 2014

 

 

 Nazaj