Boter meseca
Postanite boter tekočega meseca!

Mačja hiša
Mačja hiša, pomagamo brezdomnim mucam

Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah

Super Čombe e-trgovina
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim

Želite sponzorirati projekt?
Pišite nam na info@macjahisa.si!

SARABI

SARABISARABI 2SARABI 3SARABI 4 SARABI

Spol: samička
Datum vnosa: 29.06.2015
Starost ob prihodu: 10 let

Želiš postati moj boter?
Trenutno botrov: 0

Sarabi je ena od petih trpinčenih muc, ki so bile marca 2015 v šokantnem stanju odvzete lastnici. Muce so bile sestradane do kosti, prestrašene, pobrite, s svežimi in z že zaceljenimi ranami in poškodbami. Prav vsi, ki smo jih takrat spoznali, smo bili ob pogledu nanje prizadeti do bolečin.

Sarabi je, kljub temu, da ni več najmlajša, uspešno okrevala, na kosteh se ji je nabralo tudi nekaj meska. Kmalu pa se je pokazalo, da bivanje v zavetišču zelo težko prenaša. Postajala je vse bolj nezadovoljna, do drugih muc agresivna, vse manj aktivna, vse manj ješča. Ker drugače ni šlo, smo poskusili še z izhodom na vrt. Izkazalo se je, da je Sarabi ena od tistih redkih muc, ki za zadovoljno mačje življenje potrebujejo tudi izhode na prosto.

Še vedno upamo, da se bo našel kdo, ki bo tej zelenooki mačji dami zagotovil dom, kjer jo bodo razumeli, jo imeli radi in kjer bo lahko živela zadovoljno in varno mačjo starost. Vse dotlej pa bo naša zavetiška šefica, čuvajka in glavna nadzornica. Če nam boste njeno posodico pomagali polniti mačji botri, vam bomo iskreno hvaležni.

Sarabi takoj po odvzemu

 Sarabi danes



Nazaj