Boter meseca
Postanite boter tekočega meseca!

Mačja hiša
Mačja hiša, pomagamo brezdomnim mucam

Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah

Super Čombe e-trgovina
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim

Želite sponzorirati projekt?
Pišite nam na info@macjahisa.si!

MIŠ

MIŠMIŠ 2MIŠ 3MIŠ 4 MIŠ

Spol: samček
Datum vnosa: 17.12.2016
Starost ob prihodu: 1 leto

Želiš postati moj boter?
Trenutno botrov: 0

Bili so trije, sprejeti v zavetišče v oktobru 2016, v tako slabem zdravstvenem stanju, da je bil naslov njihove teme: "Trije za zjokat".

Bile pa so to tri črne kepice, ki so bile žive in so želele živeti. Čeprav z od herpes virusa razžrtimi učki, ki skoraj niso nič več videli. 

Po pregledu na naši veterini, je sledil še en šok: vsi trije pozitivni na levkozo!

Če zanemarimo ti dve grdi dejstvi, so bili vendarle čisto običajni, živahni, razigrani, lačni mucki, ki so rabili topel dom, dobro hrano in božajočo roko. Dobili so imena po marsovčkih iz knjige Drejček in trije marsovčki: Miš, Maš, Šaš. Pa ker je bila ena od njih punčka, je bila pač Maša. 

In tako so živeli in rasli in se imeli radi.... dokler se ni spet grobo in neizprosno vmešala bolezen. Po štirih mesecih je FIP vzel Šaša, potem je, po enem letu pri nas, levkoza vzela Mašo.

Miš pa je še vedno z nami, zdrav in zadovoljen srebrnček v družbi sebi enakih, prav tako na levkozo pozitivnih mačjih fantov, ki bivajo z njim. Tako živi svoje mačje življenje iz dneva v dan, lepo mu je in ne misli na nič hudega. Kako le, saj so skledice polne, posteljica pa mehka in topla. In vsi ga imamo nadvse radi. 



Nazaj