Boter meseca
Postanite boter tekočega meseca!

Mačja hiša
Mačja hiša, pomagamo brezdomnim mucam

Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah

Super Čombe e-trgovina
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim

Želite sponzorirati projekt?
Pišite nam na info@macjahisa.si!

MINI

MINIMINI 2MINI 3MINI 4 MINI

Spol: samička
Datum vnosa: 29.03.2017
Starost ob prihodu: 1,5 leto

Želiš postati moj boter?
Trenutno botrov: 0

Bili so Miki, Moni, Kimi in Mini, štirje brezdomni mucki, ki so živeli ob litijskem vrtcu, dokler niso bili marca 2017 sprejeti v Mačjo hišo, takrat stari približno pol leta. Prvi trije se že vsi pretegujejo na svojih kavčih in valjajo po naročjih svojih ljudi, Mini pa še vedno čaka. Nič manj lepa, nič manj prijazna, nič manj prijetna in priljudna, ravno nasprotno, od vseh štirih najbolj prijazna, mogoče le s kančkom manj sreče.

Mini obožuje nošnjo na rokah po hiši, da lahko z viška nadzoruje dogajanje, je vneta lovka na hišne letalce, plezalka, skakalka. Njene so vse police do stropa, njen je zgornji rob vratnega krila, njene so vse igrače.

Po drugi stani pa je tako nežna, mehka, žametna, z majhno, okroglo bučko in čudovitimi očmi. Njena edina "hiba" je, da se ob obisku neznanih ljudi skrije, tako zelo, da je ni moč najti. Seveda tudi pred posvojitelji. Zato Mini zaenkrat svojo okroglo bučko ponuja za božanje začasnim skrbnikom ter se pri njih igra z vsakič drugimi mladički, ki prihajajo v skrbništvo in odhajajo v nove domove. Morda pa ji ravno botri prinesete tisti manjkajoči kanček sreče, posvojitelja, ki nam bo verjel na besedo, kako krasna muca je Mini.

 

 

 



Nazaj