Boter meseca
Postanite boter tekočega meseca!

Mačja hiša
Mačja hiša, pomagamo brezdomnim mucam

Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah

Super Čombe e-trgovina
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim

Želite sponzorirati projekt?
Pišite nam na info@macjahisa.si!

LIZA

LIZALIZA 2LIZA 3LIZA 4 LIZA

Spol: samička
Datum vnosa: 20.06.2017
Starost ob prihodu: 2 leti

Želiš postati moj boter?
Trenutno botrov: 0

Septembra 2016 smo z neprijazne lokacije na varno umaknili drobno, še ne leto staro mačjo mamico s petimi mladički. Mladički so v nekaj mesecih vsi dobili nove stalne domove, pri Lizi, kot smo poimenovali mamico, pa so se naši na videz trdni sklepi o vrnitvi v okolje kaj kmalu pokazali za ne tako zelo trdne. Ko se je namreč začel približevati čas za vrnitev, je bivša prostoživečka čudežno začela kazati vse večje zanimanje za človeško družbo. Malo predenja in kazanja trebuška je bilo čisto dovolj, da nas je ovila okoli krempeljca. 

Liza se je tako zahvaljujoč trudu in potrpežljivosti skrbnice  iz popolnoma nezaupljive mucke, ki je bežala pred človekom, preobrazila v nežno crkljivko, ki uživa v prijazni človeški družbi. Res je sicer, da ne dovoli dvigovanja v naročje in nošenja, ampak saj to je vendar za dojenčke, ne pa za ponosne muce, kot je sama. Se pa zato toliko raje pusti božati in pri tem tako zelo uživa, kot da želi nadoknaditi vse za nazaj, ko je bila sama, brez zavetja in brez prijaznega človeka. 

Liza poleg božanja obožuje tudi dremuckanje, pa igrače so tudi vse bolj zanimive, drugi mucki so pa sploh super. Skoraj tako kot botri, ki ji omogočate, da ima vse, česar prej ni imela, da bo lahko zadovoljna in na varnem dočakala tistega pravega, čisto svojega človeka.

drobna Liza s štirimi od svojih petih kmalu po prihodu



Nazaj