Boter meseca
Postanite boter tekočega meseca!

Mačja hiša
Mačja hiša, pomagamo brezdomnim mucam

Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah

Super Čombe e-trgovina
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim

Želite sponzorirati projekt?
Pišite nam na info@macjahisa.si!

SIMBA

SIMBASIMBA 2SIMBA 3SIMBA 4 SIMBA

Spol: samček
Datum vnosa: 23.01.2018
Starost ob prihodu: 6 mesecev

Želiš postati moj boter?
Trenutno botrov: 0

Simba je mlad prijazen muc, ki je bil najden januarja 2018, takrat star približno štiri mesece. Ob najdbi je bil močno prehlajen, drugače pa v dokaj dobrem stanju. Glede na nizke temperature, ki jim je bil izpostavljen, jo je še dobro odnesel. Sčasoma se je sicer izkazalo, da mu je prehlad kot posledico pustil večno vlažne oči, iz katerih kdaj tudi priteče kakšna solzica, ampak to vendarle ne bi smel biti zadržek, da ta res prijazen mačji fant ne bi kmalu dobil lastnega doma.

Prav velik zadržek ne bi smela biti tudi njegova netoleranca do žit, ki jih vsebuje nekatera mačja hrana. Simba žit ne prebavlja in vsak prekršek mu povzroči hudo drisko. A danes je na voljo toliko različic mačje hrane, ki se postavljajo z nalepko Grainfree (brezžitna hrana), da tudi to ne bi smel biti razlog, da ta mačji ljubček še čaka. Konec koncev žita niso kaj prida za nobeno muco in bi se jih vsi skrbniki morali kar se da izogibati, ko izbiramo svojim varovancem prehrano, primerno njihovi vrsti. Naj koruzo zobljejo piščančki, za muce pa je prav, da jim ponudimo hrano, ki vsebuje pretežno meso.

Simba torej čaka. Dokler čaka, si čas krajša z igro, ki jo obožuje. Rad ima tudi svoje pasje in mačje prijatelje. Največ od vsega pa mu pomenijo trenutki, ko si pridobi pozornost prijaznih ljudi. Prav takšne, ki bodo v njegovih vlažnih očeh prepoznali svojega mačjega družinskega člana, bo počakal s pomočjo botrov. Upamo, da ne bo čakal več prav dolgo.



Nazaj