Boter meseca
Postanite boter tekočega meseca!

Mačja hiša
Mačja hiša, pomagamo brezdomnim mucam

Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah

Super Čombe e-trgovina
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim

Želite sponzorirati projekt?
Pišite nam na info@macjahisa.si!

GARFI

GARFIGARFI 2GARFI 3GARFI 4 GARFI

Spol: samček
Datum vnosa: 17.02.2018
Starost ob prihodu: 7 let

Želiš postati moj boter?
Trenutno botrov: 0

Na prvi pogled se zdi, da tale pa res ne sodi med muce, ki rabijo botre. A po prvem pogledu sledijo drugi, tretji in vsi naslednji, ki razkrijejo, da poiskati našemu Garfiju dom, ki bo zanj res primeren, ni enostavno. Kljub njegovemu všečnemu videzu in malo tudi prav zaradi njegovega všečnega videza, ki privlači mnoge, a žal zaenkrat ne takšnih, ki bi z njim znali in zmogli. 

Garfi je mačji kralj. Ponosen in lep, a tudi zahteven in muhast. Sedem let star je februarja 2018 izgubil svoj dom, kjer je bil kot edini muc v gospodinjstvu vseskozi oboževan in ljubljen. Kljub temu se je na nove okoliščine pri nas navadil dokaj hitro. Razen na druge mačke, pa četudi so te v drugem prostoru. Predstavljejo mu stres, ga jezijo, motijo njegov mir, vonj po njih ga sili v nezaželeno vedenje. Zato potrebuje dom, kjer bo spet en in edini, on sam, kralj in vladar. Potrebuje ljudi, ki muce obožujejo in poznajo, ki ga bodo božali in crkljali takrat, ko bo njemu pasalo, ki mu bodo redno brisali solzice, ga česali in mu spregledali kakšno prasko, grd pogled in kakšno mačjo nerodnost. Garfi pa jim bo vse dobro vračal s svojo prijazno prisotnostjo in mehko privrženostjo.

Na takšne bo počakal pri nas, vse dokler jih ne najde. Hvaležni vam bomo, če boste tudi Garfiju čakanje olajšali botri s svojimi prispevki in s kakšno prijazno mislijo. Morda pa se bodo ravno zaradi vaše pomoči naša predvidevanja o daljšem iskanju doma izkazala za napačne in bo Garfi na en-dva-tri skočil na svoj novi kavč.



Nazaj