Boter meseca
Postanite boter tekočega meseca!

Mačja hiša
Mačja hiša, pomagamo brezdomnim mucam

Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah

Super Čombe e-trgovina
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim

Želite sponzorirati projekt?
Pišite nam na info@macjahisa.si!

Maša

Maša Maša

Spol: samička
Datum vnosa: 02.09.2018
Starost ob prihodu: 3 leta

Želiš postati moj boter?
Trenutno botrov: 0

Na mačjem botru se nam navadno pridružijo mucki, ki že dolgo iščejo dom in tisti, ki še niso dolgo pri nas, a za katere na podlagi izkušenj predvidevamo, da go bodo dolgo iskali. In ko pišemo oglase za takšne, si vedno želimo, da bi se motili in da bo muc na svoj kavč skočil hitreje, kot mislimo. Točno to si želimo tudi za Mašo. In naj vas ne zavede to, da je tritačkica, ona na svoj kavč kljub temu želi in zmore skočiti.

Maša je prišla v našo oskrbo skupaj s sinkom Jašo julija 2018, stara približno tri leta. Ob sprejemu je imela namesto leve zadnje tačke štrcelj, najverjetneje je šlo za posledico poškodbe. Ker jo je ta oviral in predstavljal zdravstveno tveganje, ga je bilo potrebno amputirati.

Maša se je po posegu takoj postavila na svoje tri tačke, se hitro navadila in prilagodila gibanje, tako da danes živi povsem normalno življenje zadovoljne muce. Tudi mačje stranišče uporablja zelo pridno in svoje pridelke zakoplje bolj vestno, kot marsikateri štiritaček. Je res zelo prijetna in prijazna muca, ljudi obožuje in je najbolj zadovoljna, če je lahko v njihovi bližini in ko se lahko h kateremu stisne. Zato res upamo, da se motimo in da zaradi tiste manjkajoče tačke ne bo spregledana in se bo kmalu stiskala k čisto svojim ljudem. 

 



Nazaj