Boter meseca
Postanite boter tekočega meseca!

Mačja hiša
Mačja hiša, pomagamo brezdomnim mucam

Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah

Super Čombe e-trgovina
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim

Želite sponzorirati projekt?
Pišite nam na info@macjahisa.si!

Maggie

Maggie Maggie

Spol: samička
Datum vnosa: 15.11.2018
Starost ob prihodu: 2 leti

Želiš postati moj boter?
Botri:
Rok, Ljubljana
Polona, Logatec
Anja, Maribor
Deja, Ljubljana
Andreja, Žirovnica
Anja, Škofljica
2 anonimna botra

Iz srca hvala!

Maggie je bila najprej muc, ki je ves zbegan dneve in tedne begal po parkirišču blokovskega naselja. Ko smo mu po sprejemu v zavetišče decembra 2017 uspeli pogledati pod rep, je postal muca Maggie. Prestrašena, pod vso zavozlano dlako zelo suhcena mačja punca, ki smo ji v prvih dneh odstranili na desetine klopov, prehlajena in nezaupljiva. Kako se je njena zgodba začela in zakaj je postala brezdomna, ne bomo najbrž nikoli vedeli. Vemo pa, kako bi si želeli, da bi se nadaljevala. 

Vsakodnevno jih gledamo, te naše zavetiške muce, kako se tako ali drugače spopadajo s pogoji bivanja v zavetišču. Nekaterim gre prav dobro, nekaterim malo slabše. Maggie spada med tiste, ki bi ji bilo kje drugje gotovo mnogo lepše. Ne le, da je zadržana do ljudi, tudi bivanje z drugimi muci ji ni v veselje. Zato je najbrž sploh še ne poznamo. Le mislimo si lahko, kako bi zaživela in se razživela v nekem mirnejšem okolju, koliko bi napredovala ob ljudeh, ki bi nanjo gledali kot na nežno bitje, potrebno miru, varnosti in potrpežljivosti. 

Maggie je še ena, za katero smo mi naredili vse, kar smo lahko. Pa to vseeno ni dovolj, da bi bila zadovoljna in srečna. Sedaj so na vrsti drugi. Vse, kar lahko še, poleg vsakodnevne skrbi zanjo, naredimo mi je, da si močno želimo in upamo, da se bo vendarle zanjo našel primeren posvojitelj. In poprosimo botre, da nam pri tem pomagate. 

 Nazaj