Boter meseca
Postanite boter tekočega meseca!

Mačja hiša
Mačja hiša, pomagamo brezdomnim mucam

Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah

Super Čombe e-trgovina
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim

Želite sponzorirati projekt?
Pišite nam na info@macjahisa.si!

Gregi

Gregi Gregi

Spol: samček
Datum vnosa: 31.01.2019
Starost ob prihodu: 1 leto7 mesecev

Želiš postati moj boter?
Trenutno botrov: 0

Septembra 2017 smo v Mačjo hišo sprejeli tri male bolne mucke. Sveže prirezana ušeska so pričala o tem, da so bili pred kratkim obravnavani v pristojnem zavetišču, kjer so poskrbeli za preprečevanje razmnoževanja ter jih vrnili v okolje. Bolezen, ki se je izkazala za nevarno mačjo kugo in je za mnoge muce usodna, je bila v njihovem primeru odrešilna. Premagali so jo brez posledic, hkrati pa so bili rešeni nevarne ceste, saj so ostali pri nas in kmalu začeli iskati nove domove.

Prva je na svoje odšla muca Gabi, za njo Gregi in nato še Gaj. In tu bi se morala njihova mačjehišarska zgodba zaključit, brez nadaljevanj in ponovitev. Pa se žal ne. Gregi je po pol leta bivanja v novem domu prišel julija 2018 nazaj k nam. Kar tako, brez kakšnega posebnega razloga. Ljudje, pač.

Gregi ponovno išče dom. Je lep, velik, postaven mačji fant. Prijazen do ljudi in drugih muc, ravno prav razigran in ravno prav crkljiv. Čaka na nekoga, ki mu bo njegov prirezan ušesek všeč, na nekoga, ki ga bo ljubeče čohljal po njegovi črni bradici. Pravega, pač. In ker ljudje nismo le brezbrižni in muhasti, pač pa tudi odgovorni, skrbni in ljubeči, smo prepričani v dvoje. Da bo Gregi pravega našel in da mu boste pri tem pomagali mačji botri. Kot že mnogim prej in še vedno. 



Nazaj