Boter meseca
Postanite boter tekočega meseca!

Mačja hiša
Mačja hiša, pomagamo brezdomnim mucam

Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah

Super Čombe e-trgovina
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim

Želite sponzorirati projekt?
Pišite nam na info@macjahisa.si!

Walt

Walt Walt

Spol: samček
Datum vnosa: 20.02.2019
Starost ob prihodu: 2 leti in 8 mesecev

Želiš postati moj boter?
Trenutno botrov: 0

Walt je bučman. 
Ne išče doma, ker pojma nima, kaj dom sploh je. 
Tudi botrov ne išče, ker se mu še sanja ne, kdo so to botri. Če pa so to slučajno kakšna sorta ljudi, potem pa jih on za vsak slučaj raje sploh ne bi imel. Ker, kaj pa veš pri ljudeh. Mimogrede jim na misel pride, da bi božali mačke, tega pa Walt ne mara. 

Zato, ker je Walt bučman, dom zanj iščemo mi. In tudi botre. Ker mi vemo, kaj dom je in kako čisto drugače doma zaživijo takšni mačji bučmani. In vemo tudi, da je na svetu veliko predstavnikov vrste človek, ki vedo, da se je treba pri mačjih bučmanih malo pomatrati, preden jih lahko pobožamo. 

Oktobra 2016 sta bila k nam sprejeta takrat 4 mesečna bratec in sestrica, Walt in Wendy. Punčka Wendy je bila bolj pogumna, manj sramežljiva in bolj za hece cartanja in božanja in je po enem letu dobila svoj dom. Fantič Walt pa je pri nas iz malega sramežljivca odrasel v velikega. Nadvse simpatičen škiljo s krasnimi očmi, ki še bolj pridejo do izraza ob njegovem temno oranžnem kožuščku, ki ga bo nekoč božal tisti pravi. Botri pa ga lahko že sedaj, saj botri ne stegujete rok, pač pa božate v mislih z lepimi željami.

 


 

 Nazaj