Boter meseca
Postanite boter tekočega meseca!

Mačja hiša
Mačja hiša, pomagamo brezdomnim mucam

Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah

Super Čombe e-trgovina
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim

Želite sponzorirati projekt?
Pišite nam na info@macjahisa.si!

Babuška

Babuška Babuška

Spol: samička
Datum vnosa: 06.08.2019
Starost ob prihodu: 8 let

Želiš postati moj boter?
Trenutno botrov: 0

Na izletu po Prekmurju so avgusta 2018 naši prostovoljci naleteli … ne niso oni naleteli nanju, onadva sta jih poiskala in prosila za pomoč, ki je niso mogli odreči.

Mama in mladič, umazana, lačna, shirana, sta od hiše do hiše prosila hrano. Povsod so ju odgnali z brcami, kamenjem, njuni dnevi so bili šteti, nujno sta rabila pomoč. Končno sta naletela na ljudi, ki niso mogli pogledati stran, ki so razumeli njuno stisko in so ju takoj dali v avto ter odpeljali na dolgo pot do Ljubljane na veterino Mačje hiše.

Tu se je šele odkrilo, kako zelo sta bila v resnici zanemarjena, bolna in polna parazitov. In pričela se je dolga pot okrevanja. Mladiček Babe je potreboval manj časa in ko si je opomogel, je kmalu dobil svoj za vedno dom.

Mamo Babuško pa so leta zanemarjanja močno prizadela. Zdravljenje je bilo dolgotrajno, vedno znova smo odkrivali nove bolezni, ki so jo pestile. Zdaj je končno zdrava in pripravljena na lepše in boljše življenje.

Babuška išče dom, kjer se bo ob dragem človeku postarala. To mora biti dom, kjer bodo imeli posluh za dolgodlako lepotico malce samosvojega značaja. Vendar v tem domu Babuška ne bo samo prejemala, še mnogo več bo dajala, predvsem ljubezen. Ko se bo, vsa razkošno košata zleknila v naročje in bo predla in predla. Takrat bo njen človek vedel…

Babuški lahko pomagate prejemati in dajati tudi mačji botri s posvojitvijo na daljavo.

 



Nazaj