Boter meseca
Postanite boter tekočega meseca!

Mačja hiša
Mačja hiša, pomagamo brezdomnim mucam

Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah

Super Čombe e-trgovina
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim

Želite sponzorirati projekt?
Pišite nam na info@macjahisa.si!

Jin

Jin Jin

Spol: samček
Datum vnosa: 20.10.2019
Starost ob prihodu: 9 let

Želiš postati moj boter?
Trenutno botrov: 0

Jin je bil najden prehlajen, zavozlan in shujšan januarja 2018 v Trbovljah. Oskrbeli in za nekaj časa namestili so ga v tamkajšnji veterinarski ambulanti. A ambulanta ni zavetišče in za muca je bilo kmalu potrebno najti drugo rešitev. Teh pa prav veliko ni bilo na voljo, saj se je na testiranju pokazalo, da je pozitiven na mačji aids (FIV). In ker je ta še marsikje čisto po nepotrebnem velikbav-bav, zaradi katerega mucke uspavajo, je Jin prišel k nam. Ker mi jih pač ne.

Najprej je bil Jin mlad, prehlajen, pozitivček z dolgo zavozlano rjavo dlako. Ko si je muc malo spočil in smo ga bolje spoznali, skopali in poredili, smo ugotovili, da v resnici ni rjav, pač pa črn. In da v resnici ni mlad, pač pa je mačji gospod v najlepših letih. Ugotovili pa smo tudi, da je muc prav posebnega značaja, prijazen medvedek, zelo zaščitniški do svojih mačjih prijateljic. Če se katera pri česanju, dajanju zdravil, brisanju ritk... glasno pritoži, že prišiba mačji vitez Jin in nam pokaže kremplje. Saj bi zagotovo tudi zobe, a teh že nekaj časa nima. 

Vitez Jin tako dneve preživlja v zavetišču in pazi na svoje punce. Predvsem z Bambi se imata zelo rada. Nam je on super in mu privoščimo iz srca, da bi dobil čisto svoj dom. Ker pa nas izkušnje učijo, da bo do takrat še kar nekaj sline steklo iz njegovih brezzobih ust (včasih namreč malo spušča), pa naj dobi vsaj kakšnega botra. Da bo za kakšno konzervico, pa za zdravila, ki jih potrebuje zaradi vnetij v ustih. Da bo lažje čuval in pazil svoje punce, ta naš krasni mačji vitez Jin.

 



Nazaj