Boter meseca
Postanite boter tekočega meseca!

Mačja hiša
Mačja hiša, pomagamo brezdomnim mucam

Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah

Super Čombe e-trgovina
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim

Želite sponzorirati projekt?
Pišite nam na info@macjahisa.si!

Lina

Lina Lina

Spol: samička
Datum vnosa: 20.11.2019
Starost ob prihodu: 1 leto in pol

Želiš postati moj boter?
Trenutno botrov: 0

Komaj rojeni sta bili dve mali mucki, ko ju je mama muca maja 2018 prinesla v trgovino s hrano za živali v Ivančni Gorici. Pametna mama je dobro izbrala, saj so jih tam lepo sprejeli, jih nahranili in se potrudili, da so bile vse tri sprejete v našo oskrbo.

Mali dve sta bili dolgo mamini razvajenki. Imeli sta srečo, ki je mnogo muckov nima, da sta lahko na varnem ob skrbni mami rasli, se pri njej učili, igrali in pili. Pri muckih se že prve dni kažejo razlike v značajih. Pri teh dveh smo se hecali, da je ena z maminim mlekom spila malo več lepote, druga pa pameti. Za hec smo jima na skrivaj, da ne bi katere užalili, pravili talepa in tapametna, čeprav sta seveda v resnici obe oboje.

Mama Magna je prva dobila dom, sledila ji je Rita. Ja, uganili ste, talepa. Tapametna Lina pa je zaenkrat ostala pri nas. Med odraščanjem je imela manjšo težavo z izpadlim črevesjem, ki so jo tete vetke uspešno odpravile. Od takrat je zdrava in išče svoj dom.

Lina je razigrana muca manjše rasti. Ker je rob njenega noska na eni strani svetlejši se včasih zdi, da se majčkeno kremži. Ali pa da ji nekaj smrdi. Pa saj tudi ji. Predvsem veliki "zlobni" mucki, kadar si jo ti izberejo za žrtev in jo hočejo preganjati po sobi. Tudi zato in pa tudi kar tako bi bil že čas, da Lina dobi dom. Če boste zanjo botri odprli svoja srca in stisnili pesti, ji bo zagotovo prej uspelo najti nekoga, komur bo prav ona najlepša in najpametnejša na svetu.Nazaj