Boter meseca
Postanite boter tekočega meseca!

Mačja hiša
Mačja hiša, pomagamo brezdomnim mucam

Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah

Super Čombe e-trgovina
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim

Želite sponzorirati projekt?
Pišite nam na info@macjahisa.si!

Miša

Miša Miša

Spol: samička
Datum vnosa: 23.05.2020
Starost ob prihodu: 2 leti

Želiš postati moj boter?
Botri:
Nika, Ljubljana
Kaja, Žirovnica
Neža, Ivančna Gorica
Rok, Podnanos
1 anonimen boter

Iz srca hvala!

Se spomnite FB muce Pike? Bele seniorčice z od sonca poškodovanimi ušeski in očmi, ki ste ji botri pomagali do odhoda v nov dom, kamor je odšla novembra 2019? Skupaj z njo je junija 2018 k nam prišla tudi njena zadnja mladička, takrat dvomesečna Miša. Le kdo bi rekel, da bo mama, pozitivčica in seniorčica, prej na svojem kot mladička Miša?

Miša je zelo prijazna, cartasta, zvedava in aktivna muca, popolnoma brez razloga spregledana. Rada skače in pleza, lovi mrčes, ki zaide v prostor, če tega ni, so dobre tudi žogice in ostale igrače. Dobro se razume s kužki in mucami. Če jo ti preveč zafrkavajo, se jim zna tudi zoprstaviti in se postaviti zase. Je radovednica, ki bi uživala v domu, kjer se kaj dogaja, kjer bi lahko pomagala pospravljati, ustvarjati, pisati naloge, brati, sestavljati kocke in se po napornem delu crkljati.

Pika je s pomočjo botrov iz FB muce postala "Moja muca", za Mišo pa si želimo, da bi našla svojo družino in postala "Naša muca". S pomočjo botrov ji bo to zagotovo kmalu uspelo.Nazaj