Boter meseca
Postanite boter tekočega meseca!

Mačja hiša
Mačja hiša, pomagamo brezdomnim mucam

Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah

Super Čombe e-trgovina
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim

Želite sponzorirati projekt?
Pišite nam na info@macjahisa.si!

Nemo

Nemo Nemo

Spol: samček
Datum vnosa: 27.05.2020
Starost ob prihodu: 2 leti

Želiš postati moj boter?
Trenutno botrov: 0

Še topli avtomobilski motorji so v zimskem času mnogim muckom edini dosegljivi vir toplote. Se pa zgodi, da se tudi v prijaznejših letnih časih najdejo mačji popotniki, ki se iz drugih razlogov zavlečejo v motor in nehote odpeljejo v neznano. Tako se je julija 2018 pripeljal v šoping tudi Nemo. Na srečo je popotovanje preživel brez opeklin in drugih poškodb in na srečo je nase toliko glasno opozarjal, da se je po akciji reševanja znašel pri nas.

Nekaj mesecev po prihodu je bil najprej netopirček. Mali, suhcan črn mucek, ki so ga bila sama ušesa. Z odraščanjem je vse ostalo ušeska dohitelo in Nemo že dolgo ni več netopirček. Postal je krasen velik črnušček, njegova ponosna glavica malo spominja na volčjo (ali pa se samo nam tako zdi), zato je sedaj naš črn volkec. Prijazen, seveda. Priljuden pa včasih bolj in včasih manj.

Ko je prišel, je bil prijazen muc, ki se je rad božal. Z meseci ostajanja pri nas, prihajanja in odhajanja raznih muckov in tudi posvojiteljev, ki niso prišli po njega, pa se je nekoliko umaknil v ozadje. V času, ko pišemo ta oglas in je v njegovi sobi spet manj muckov, znova vse večkrat sam od sebe prihaja pod roke po svojo dozo čohljanja tudi naš volkec. Zato vemo, da bi mu bilo nekje drugje mnogo bolje. In zato upamo, da bo s pomočjo botrov kmalu dočakal, da bodo vendarle v njegovo sobo prišli ponj in se bo znova odpeljal. Tokrat ne v motorju in ne v garažno hišo, pač pa v boljše življenje s svojo človeško družino. 

Nemo volkec

mali Nemo netopirček



Nazaj