Boter meseca
Postanite boter tekočega meseca!

Mačja hiša
Mačja hiša, pomagamo brezdomnim mucam

Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah

Super Čombe e-trgovina
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim

Želite sponzorirati projekt?
Pišite nam na info@macjahisa.si!

Arabela

Arabela Arabela

Spol: samička
Datum vnosa: 11.11.2020
Starost ob prihodu: 3 leta in 7 mesecev

Želiš postati moj boter?
Trenutno botrov: 0

Z obsežno in globoko luknjo na vratu je bila najdena oktobra 2019. Zaradi poškodbe so ji na lokalni veterini namenili evtanazijo, mi pa smo se optimistično odločili, da ji namenimo kaj drugega. Za začetek oskrbo rane, nego, dobro hrano, varnost in ime Arabela. Kasneje pa še vse ostalo, kar pripada vsem bivšim brezdomčkom, ki se znajdejo pri nas. Vključno z ljubeznijo in občasnimi neželenimi foto-seansami. Jah, Arabela, ljubica, brez slik se dom pač dobi malo težje.

Arabela je nadvse prikupna muca. Je prava lepotička z velikimi okroglimi očmi, okrogla pa je tudi povsod drugod. Je majhne sorte mucica, takšen luškan mali in mehak mačji "štoflc". Vsa njena pojava kar kliče k temu, da bi jo človek zaščitil, božal, mečkal in lupčkal. Arabelca vse to z veseljem dovoli tistemu, ki ga pozna in mu zaupa. Se je pa treba za to zaupanje malo potruditi, s potrpežljivostjo, razumevanjem in nevsiljivostjo.

Poleg ljudi ima zelo rada tudi mirne muce, pri njih je na začetku bivanja pri nas našla oporo in zavetje, da je sčasoma lažje zaupala tudi nam. Tudi v novem domu bi ji mačja družba gotovo pomagala, da bi se hitreje sprostila in bi iz njenih okroglih očk pokukala nežna, prijazna in igriva Arabelca. Ker takšna in še bolj krasna v resnici je.

Dragi botri, veseli bomo, če boste tudi Arabelo vzeli malo za svojo in ji pomagali dočakati tiste, ki jo bodo vzeli za svojo čisto zares in za vedno.

 Arabela ob najdbi

 



Nazaj