Boter meseca
Postanite boter tekočega meseca!

Mačja hiša
Mačja hiša, pomagamo brezdomnim mucam

Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah

Super Čombe e-trgovina
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim

Želite sponzorirati projekt?
Pišite nam na info@macjahisa.si!

Lejla

Lejla Lejla

Spol: samička
Datum vnosa: 28.03.2021
Starost ob prihodu: 8 let

Želiš postati moj boter?
Trenutno botrov: 0

"Lejla je mucka z dvema pluskoma", smo zapisali, ko smo jo dodajali na botra. In tudi, da to še zdaleč ni njena najbolj pomembna značilnost. Je namreč predvsem zelo prijazna, izredno nežna, skromna, pridna, mirna. Muca, ki velikodušno razdaja buce in  obožuje božanje in stiskanje k človeku. 

K nam je prišla februarja 2021 in ob najdbi smo prvi trenutek mislili, da gre za mladiča. Imela je namreć zgolj 1,5 kg telesne teže. Njeno okrevanje je bilo neverjetno. Že pri mucah, ki niso pozitivčki, je vrnitev v življenje iz takšnega stanja redko. Pri njej, ki je bila ob tem kar dvojno pozitivna, pa je bilo čudežno.

Enako čudežen pa je bil tudi rezultat na ponovnem testiranju. Julija 2021 je Lejla odšla na zobni poseg in takrat smo ponovno naredili tudi test na levkozo in mačji aids. In pluska pri levkozi ni bilo več. Tako je Lejla ena od tistih redkih srečnic, ki ji je uspelo levkozo premagati.

Lejla sedaj živi počasi. Pravi, da se ji nikamor ne mudi. Uživa na varnem ob dobri hrani, veliko počiva, skrbi za lepoto. Zaenkrat se ne igra, to morda sčasoma še pride ali pa tudi ne. Najraje ima pod seboj mehko odejico, ob sebi pa nekoga, ki mu lahko izkazuje ljubezen in privženost. Njena skrbnica zanjo pravi, da je muca za skrit, imet in za nobenemu povedat, da je slučajno kdo ne bi ukradel, saj je tako čudovitega značaja. No, pred tistim pravim, ko se bo nekoč pojavil, je ne bomo skrivali. In tudi pred botri ne. Nasprotno, z veseljem delimo z vami skrb, radost in ljubezen do te čudežne muce.

 



Nazaj