Boter meseca
Postanite boter tekočega meseca!

Mačja hiša
Mačja hiša, pomagamo brezdomnim mucam

Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah

Super Čombe e-trgovina
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim

Želite sponzorirati projekt?
Pišite nam na info@macjahisa.si!

Ella

Ella Ella

Spol: samička
Datum vnosa: 09.05.2021
Starost ob prihodu: 1 letoin 1 mesec

Želiš postati moj boter?
Botri:
Dejan, Ptuj
Boštjan, Ljubljana
Petra, Grosuplje
Monika, Petrovče, Žalec
Valerija, Skofljica
Marijana, Ljubljana
Eva, Ljubljana
Mateja, Postojna
Maja, Dol pri Ljubljani
Maruša, Brod
Ana, Volčja Draga
Mija, Cirkulane
Katra, Ljubljana
Tadeja, Zgornji Leskovec
1 anonimen boter

Iz srca hvala!

V začetku januarja 2021 smo iz Trebnjega prejeli klic na pomoč. Poškodovana muca je za seboj vlekla rep, puščala blato in urin. Kasneje smo izvedeli, da je menda imela lastnike. Ti so ji očitno omogočili zlato svobodo, primerne oskrbe po tem, ko je prispel račun za to zlato svobodo, pa ne.

Ella nam je kaj kmalu dala vedeti, kaj si misli o nas in našem trudu, da ji življenje čim bolj olajšamo. Bi mi dali zdravilo? Tu je klofuta! Bi mi očistili kožušček? Tu je zaušnica! Po amputaciji repa se je njeno razpoloženje sicer izboljšalo, a njen godrnjavi karakter ostaja. Odvajanja tudi po amputaciji ni nadzirala, odločili smo se, da počakamo 14 dni, da vidimo kako bo ... No, pa saj vemo, kako izgleda zloglasnih 14 dni po letu 2020. Ella je še vedno blago inkontinentna, konsistenco blata uravnavamo z zdravili, vsak dan ji (včasih tudi večkrat) okopamo brezrepo ritko. Za to si občasno še zmeraj prislužimo krempljasto klofuto.

Tako sta v trajni oskrbi Mačje hiše zdaj dve brezrepki, ki potrebujeta nekaj pomoči tam, kamor pregovorno peš hodijo tudi cesarji. Sončkasta, do vseh nadprijazna in vedno zadovoljna Bambi ter njen antipod, grumpy Ella. Mi imamo neizmerno radi obe in če so nas leta v družbi mačjih botrov česa naučila, vemo, da boste Ello vzljubili tudi botri. Obljubimo, da vas bomo čim večkrat razveselili z njenimi portretki, njene ostre zaušnice pa bomo prestregli kar sami.



Nazaj