Boter meseca
Postanite boter tekočega meseca!

Mačja hiša
Mačja hiša, pomagamo brezdomnim mucam

Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah

Super Čombe e-trgovina
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim

Želite sponzorirati projekt?
Pišite nam na info@macjahisa.si!

LINO

LINOLINO 2LINO 3 LINO

Spol: samček
Datum vnosa: 24.01.2010
Starost ob prihodu: 7 mesecev

Želiš postati moj boter?
Botri:
Vesna, Izlake
Teja, Ljubljana
Tina, Ljubljana
Nina, KANAL
Vanja, Velika Nedelja
Valentina, Rogaška Slatina
Monica, Domzale
Anja, Cerklje na Gorenjskem
Nina, Trbovlje

Iz srca hvala!

 

Lino je bil skupaj z bratcem Čokom rešen iz neznosnih razmer. Ker je imel bratec še predvideno ampuitacijo noge in zaradi neprimernega okolja za vračanje, smo oba kljub plašnosti zadržali v skrbništvu.

Lino je ostal nekoliko plašen, ne mara dotikanja, rad pa ima polne sklede in druge muce. Prav posebno mesto v njegovem srčku je namenjeno muci Pikci, s katero sta nerazdružljiv par. Skupaj sta nesporna vladarja sobe 1, pravična, prijazna, dobra vzgojitelja mulariji in zvesta prijatelja svojim cimrom. Če je Pikca prva muca zavetišča, potem je Lino nesporno prvi muc. 

Je pa Lino prvi tudi še v nečem - je prvi muc, ki mu z zavetišču "zdravimo" previsok sladkor. Po postavljeni diagnozi smo se kar malo zaskrbljeno spogledovali, kako nam bo mucu, ki ne dovoli dotikov, uspevalo meriti sladkor in injicirati inzulin. Pa se je spet pokazalo, da so mucki polni presenečenj. Če se mu da, nas Lino najprej malo razgiba, da naredimo tri kroge po sobi, ko hodimo za njim. Potem se odloči, v kateri hiški nas bo ta dan počakal in nam pustil, da mu pomagamo. Zlat in pameten kot je, namreč dobro ve, da počnemu točno to - mu pomagamo, da se počuti dobro in še naprej opravlja svoje delo modrega in prijaznega sobnega starešine. Naj bo tako še dolgo.

V skrbništvu je od novembra 2009.

 



Nazaj