Boter meseca
Postanite boter tekočega meseca!

Mačja hiša
Mačja hiša, pomagamo brezdomnim mucam

Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah

Super Čombe e-trgovina
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim

Želite sponzorirati projekt?
Pišite nam na info@macjahisa.si!

Podarite botrstvo

Mačje botrovanje je lahko tudi izvirno rojstnodnevno darilo, lahko pa ga podarite tudi ob kakšni drugi priložnosti (zaključku šolskega leta, poroki, diplomi, materinskem dnevu ...) ali kar tako. Podarite ga lahko svojim partnerjem, staršem, prijateljem, mentorjem, učiteljem ... ali kar samemu sebi.

Pri tem vam ponujamo več možnosti:

Mesečno botrstvo

Za vaš prispevek 10 € lahko svojemu bližnjemu podarite naše običajno mesečno namizje, ki mu ga bomo z elektronskim sporočilom v vašem imenu in z vašim besedilom poslali na izbrani datum. Obdarovanec bo uvrščen na seznam mesečnih botrov.

Mesečno botrstvo z osebno noto

Za prispevek 15 € bo vaš obdarovanec na izbrani datum po elektronski pošti prejel prirejeno mačje namizje z napisom "Praznujem in obdarujem", na koledarju namizja pa bo posebej označen njegov praznični dan. Namizje mu bomo poslali v vašem imenu in z vašim sporočilom, obdarovanec pa bo uvrščen na seznam mesečnih botrov.

Enoletno botrstvo izbranemu mucu ali skupini muckov

Podarite lahko enoletno botrovanje izbranemu mucu ali skupini muckov (Čombe, Bubiji, pozitivčki). Najnižji možen znesek letnega botrovanja znaša 60 €, lahko pa se odločite tudi za višjo donacijo. Vašemu obdarovancu bomo po elektronski pošti v vašem imenu in z vašim sporočilom na izbrani datum poslali osebno prilagojeno elektronsko voščilnico. Obdarovanec bo uvrščen na seznam botrov izbranega muca ali skupine muckov in bo eno leto prejemal vse, kar prejemajo mačji botri (pisma muckov, voščilo, dostop do mesečnih namizij...). Botrovanje se lahko po izteku enega leta podaljša za dogovorjeno obdobje.

Stalno botrstvo izbranemu mucku ali skupini muckov

Podarite lahko stalno botrovanje izbranemu mucu ali skupini muckov (Čombe, Bubiji, pozitivčki). Najnižji možen znesek botrovanja je 5€ na mesec, lahko pa se odločite tudi za višjo donacijo. V primeru, da se odločite podariti stalno botrovanje, je potrebno pred tem nakazila urediti s pomočjo direktnih bremenitev računa. Vašemu obdarovancu bomo po elektronski pošti v vašem imenu in z vašim sporočilom na izbrani datum poslali osebno prilagojeno elektronsko voščilnico. Obdarovanec bo uvrščen na seznam botrov izbranega muca ali skupine muckov in bo v primeru rednih donacij prejemal vse, kar prejemajo mačji botri (pisma muckov, voščilo dostop do mesečnih namizij ...). Stalno botrstvo je aktivno do vašega preklica ali do odhoda mucka v nov dom, pogina ali evtanazije iz zdravstvenih razlogov.

Posebna botrstva

  • Muc gre brez skrbi v nove dni: z donacijo 25 evrov pokrijete stroške kastracije enega mačka
    Obdarovanec bo na izbrani datum prejel prirejeno mačje namizje z napisom "Praznujem in obdarujem", na koledarju namizja pa bo posebej označen njegov praznični dan. Namizje mu bomo po elektronski pošti poslali v vašem imenu in z vašim sporočilom, obdarovanec pa bo dva meseca zapored uvrščen na seznam mesečnih botrov. Najkasneje v roku enega meseca bo obdarovanec prejel tudi sliko mucka, za katerega je bil porabljen prispevek ter kratko novičko o tem, kaj se z mucem dogaja.
  • Muca gre brez skrbi v nove dni: z donacijo 35 evrov pokrijete stroške sterilizacije ene mačke
    Obdarovanec bo na izbrani datum po elektronski pošti prejel prirejeno mačje namizje z napisom "Praznujem in obdarujem", na koledarju namizja pa bo posebej označen njegov praznični dan. Namizje mu bomo poslali v vašem imenu in z vašim sporočilom, obdarovanec pa bo tri mesece zapored uvrščen na seznam mesečnih botrov. Poleg tega bo obdarovanec najkasneje v roku enega meseca prejel sliko mucke, za katero je bil porabljen prispevek ter kratko novičko o tem, kaj se z muco dogaja.
  • Nov začetek: z donacijo 60 evrov enemu mucku zagotovite pregled, razparazitenje, cepljenje proti kužnim boleznim, testiranje na FELV in FIV, čipiranje, izdajo potnega lista in vnos v register
    Vašemu obdarovancu bomo v vašem imenu in z vašim sporočilom na izbrani datum poslali osebno prilagojeno elektronsko voščilnico. Obdarovanec bo uvrščen na seznam botrov Bubijev za obdobje enega leta. Najkasneje v roku enega meseca bo obdarovanec prejel sliko mucka, kateremu je omogočil nov začetek ter kratko novičko o tem, kaj se z muckom dogaja. Obdarovanec bo eno leto prejemal vse, kar prejemajo stalni mačji botri Bubijev (pisma muckov, voščilo, dostop do mesečnih namizij ...), obveščen pa bo tudi o vseh pomembnih dogodkih v zvezi z mucko, ki ji je pomagal.

V primeru, da bi želeli podariti katerega od naštetih botrstev vas prosimo, da ne izpolnjujte obrazcev in Dogovorov o posvojitvi na daljavo, pač pa nam pišite na boter@macjahisa.si. Skupaj z vami bomo dorekli vse podrobnosti ter vam odgovorili na vsa morebitna dodatna vprašanja.

Za nemoteno pošiljanje sporočil, namizij in voščilnic obdarovancem vas prosimo, da nam svoje želje sporočite pravočasno, vsaj 3 dni pred datumom pošiljanja. V primeru, da se odločite podariti stalno botrstvo, pa vas prosimo, da to storite vsaj teden dni pred želenim datumom pošiljanja. Pridržujemo si pravico odkloniti pošiljanje osebnih sporočil obdarovancem v primeru, da ocenimo, da je vsebina sporočila žaljiva ali zlonamerna.