Boter meseca
Postanite boter tekočega meseca!

Mačja hiša
Mačja hiša, pomagamo brezdomnim mucam

Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah

Super Čombe e-trgovina
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim

Želite sponzorirati projekt?
Pišite nam na info@macjahisa.si!

IZA

IZA IZA

Spol: samička
Datum vnosa: 09.12.2017
Starost ob prihodu: 5 mesecev

Želiš postati moj boter?
Botri:
Katarina, Ljubljana
Nina, Ljubljana
Simona, SENOVO
Veronika, Šempeter
1 anonimen boter

Iz srca hvala!

Iza je še ena, ki se je kot mladič znašla dobesedno na cesti in ki jo je ta cesta zaznamovala za vse življenje. Najdena je bila oktobra 2017 v Zalogu v zelo slabem stanju, z negibnim zadnjim delom telesa. Naslednji dan je bila na istem mestu najdena njena mačja sestrica, ki pa je imela več sreče in je bila umaknjena na varno, še preden bi se tudi sama znašla pod kolesi avtomobila. Sestrica je že v novem domu, usoda Ize pa je bolj negotova.

Muca ima še vedno in tako bo, kot kaže, tudi ostalo, zadnji tački hromi. Se pa s prednjima poganja, da jo je veselje gledati. Šiba sem in tja, pleza na praskalnik in uživa, ker je v večjem prostoru. Čas bo pokazal, kaj bo z zadnjima tačkama, s katerima se med gibanjem večkrat ob kaj zatakne. Čas bo pokazal tudi, ali lahko dalj časa živi zadovoljno življenje. Zaenkrat je ona zadovoljna, mi pa pobiramo za njo kakce in ji stiskamo mehur, tako kot pri drugih mucah s podobnimi težavami. 
 
Seveda pridejo tudi slabi dnevi, ko razmišljamo o prihodnosti in o smislu tega, da jo puščamo pri življenju. A ko začne kot vrtavka šibat po dveh tačkah, se igrat in nas spravljat v smeh, smisel hitro spet najdemo. Dokler naša Iza v življenju uživa, bomo mi skrbeli zanjo najbolje, kar le lahko. Hvaležni vam bomo, če nas boste pri tem podprli in postali botri tej naši prav posebni turbo Izi.


 

 

 Nazaj