Boter meseca
Postanite boter tekočega meseca!

Mačja hiša
Mačja hiša, pomagamo brezdomnim mucam

Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah

Super Čombe e-trgovina
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim

Želite sponzorirati projekt?
Pišite nam na info@macjahisa.si!

Jackie

Jackie Jackie

Spol: samička
Datum vnosa: 31.08.2020
Starost ob prihodu: 5 let

Želiš postati moj boter?
Trenutno botrov: 0

Le kam se je skrila tista zvezda, ki prinaša srečo, ko se je rojevala Jackie? Morda pa se ni skrila in je bilo le oblačno in zato samo malo dlje traja? 

Jackie je bila sprejeta k nam kot mladič leta 2015 skupaj z mamo in štirimi sorojenci. Mucki so preboleli kugo, enemu ni uspelo. Skupaj s sestrico je potem dobila super dom. Obe sta se po štirih letih vrnili k nam zaradi hude alergije v družini. Sestrica je izgubo doma komaj preživela. Jackie je žalovala malo manj, vsaj tako je bilo videti. A muce so svetovni prvaki v skrivanju čustev in občutij. Ko je bila Jackie ponovno posvojena, se je namreč pri njej od nikoder pojavila dotlej čisto neznana težava. Mucka je začela v spanju "puščati" urin. Tako se je ponovno vrnila k nam in sedaj računa na pomoč botrov, če ji že tista srečna zvezda ni preveč naklonjena.

Prijazna, mirna, zelo crkljiva. Obožuje ljudi, rada se boža, rada je v bližini človeka. Pridno uporablja wc. Njena edina težava je, da ji med spanjem uide. Veterinarji ji ne morejo pomagati, tako da mi še vedno upamo, da bo njeno puščanje nekega dne, tako kot se je pojavilo, tudi izginilo samo od sebe. Ali pa da bo dobila dom, kjer jih ta njena posebnost ob vseh lepih lastnostih, milini, lepoti in prijaznosti, ne bo motila. Ali pa oboje, kar bi bilo pa sploh super. Mi ji res tako zelo privoščimo en končno zavedno dom.



Nazaj