Boter meseca
Postanite boter tekočega meseca!

Mačja hiša
Mačja hiša, pomagamo brezdomnim mucam

Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah

Super Čombe e-trgovina
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim

Želite sponzorirati projekt?
Pišite nam na info@macjahisa.si!

Daisy

Daisy Daisy

Spol: samička
Datum vnosa: 07.02.2022
Starost ob prihodu: 4 leta

Želiš postati moj boter?
Botri:
Valerija, Maribor
Maja, Ljubljana
Žiga, Šoštanj
Anja, Ilirska Bistrica
Lavra, Krška vas
Tatjana, Hajdina
Ivan, Ptuj
Maruša, Ljubljana

Iz srca hvala!

Marca 2021 smo spoznali Daisy. Krasno, veliko odraslo mačko, s hudo poškodovano zadnjo tačko, zaradi katere je bila v nepredstavljivih bolečinah, ki so ji onemogočale premikanje. Sprva je kazalo, da je edina rešitev za Daisy amputacija poškodovane tačke. A se ortoped ni dal, z zahtevno operacijo je uspel sestaviti povsem razsut kolenski del. Okrevanje je bilo dolgo, kar nekaj časa je trajalo, da si je Daisy upala stopiti na tačko, ki ji je še nedolgo tega povzročala grozne bolečine. A se je sčasoma opogumila in začela normalno hoditi, tekati in skakati. Ter uživati v igri. Operirano tačko včasih še zmeraj iztegne drugače kot zdrave tri, a če ne bi vedeli, da je bila kdaj poškodovana, tega sploh ne bi opazili.

Ostali mucki Daisy na skrivaj kličejo … khm, Crazy. Pa ne zaman. Daisy je mila, prijazna in družabna mačka. Dokler se počuti suvereno. Včasih pa kar na lepem spremeni razpoloženje in kateremu od mačjih prijateljev prisoli zaušnico. Tudi med božanjem si včasih premisli preden rečeš brk in iz muzajoče se mačke postane nejevoljna mač(k)eta. No, je pač mačka, boste rekli. Seveda, a Daisy je po naših izkušnjah še nekoliko bolj mačja od ostalih muc.

Prepričani smo, da bi se Daisy na svojem kavču, kjer se ji ne bi bilo potrebno boriti za pozornost z ostalo mačjadjo, še bolj sprostila, povsem pozabila na travmatično poškodbo in okrevanje po njej ter pokazala vso lepoto svojega igrivega, ravno prav prismuknjenega in priljudnega karakterja. Dokler čaka na čisto svojega Človeka, pa boste njeni Ljudje (tudi) mačji botri. Samo ne pozabite, da je Daisy ena in edina, pa vam obljubimo, da je bodo sami buci in predenje. 



Nazaj