Boter meseca
Postanite boter tekočega meseca!

Mačja hiša
Mačja hiša, pomagamo brezdomnim mucam

Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah

Super Čombe e-trgovina
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim

Želite sponzorirati projekt?
Pišite nam na info@macjahisa.si!

Goya

Goya Goya

Spol: samička
Datum vnosa: 22.05.2023
Starost ob prihodu: 4 leta

Želiš postati moj boter?
Trenutno botrov: 0

​Marca 2020 sta bila v našo oskrbo sprejeti dve zadržani beli kepi – gluhca smo poimenovali Yago, njegovo nekoliko manjšo sestrico z raznobarvnima učkama pa Goya. Yago je hitro odvrgel ogrinjalo zadržanosti, Goyino je ostalo nekoliko dlje, njuna medsebojna navezanost pa je bila očitna. Zato smo se zanju trudili najti skupen dom, takšnega, kjer bi sprejeli zadržane manire princeske Goye in runklasto neposrednost kričača in peskokopača Yaga.

​​V treh letih nam ni uspelo najti junaka, ki bi jima nudil skupen dom​. V tem času je tudi povezava​ med njima vse bolj bledela, zato smo Yagu brez slabe vesti privoščili, da se je odpeljal domov, ko je za to dobil priložnost. Goya pa dom še išče. Lahko takšnega, v katerem bo edina mačja razvajenka, lahko ji družbo dela nevsiljivo mačje bitje. Vsekakor pa dom, v katerem bodo primerno naslavljali njene potrebe in se prilagodili njenim željam.

Med čakanjem na viteza ali kneginjo, ki bi se opogumil/a ponuditi svoj dom in srce nežni princeski z ledeno-pomladnim pogledom, pa se bo blagohotno pustila razvajati vsem botram in botrom, ki bi želeli postati vsaj malo njeni.

 



Nazaj