Boter meseca
Postanite boter tekočega meseca!

Mačja hiša
Mačja hiša, pomagamo brezdomnim mucam

Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah

Super Čombe e-trgovina
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim

Želite sponzorirati projekt?
Pišite nam na info@macjahisa.si!

O projektu

Zavod Mačja hiša je neprofitna organizacija, ki se financira izključno z donacijami in lastnimi dejavnostmi, katerih izkupiček je v celoti namenjen pomoči brezdomnim mucam.

Velik del našega dela je usmerjen v iskanje primernih posvojiteljev. So pa med našimi muci, žal, tudi takšni, ki kljub vsemu trudu iz različnih razlogov dolgo ne najdejo svojega doma. To so naši trinogci, slepkoti, mucki z amputiranimi repki…, ki jih njihove posebnosti pri uživanju normalnega mačjega življenja prav nič ne ovirajo in ne motijo. Tu so tudi odrasli, pa črni in navadni tigrasti, šekasti in pisani, kratkodlaki in zato nezanimivi. Za nas, ki zanje skrbimo, pa so, čisto preprosto, vsi samo zlati.
Projekt Mačji boter je namenjen ravno tem zlatim mucam, ki na svoj dom čakajo nekoliko dlje. Nikoli namreč ne evtanaziramo zdravih muc, tudi bolnih ne, če je le kakšna možnost za ozdravitev. Ker pa njihova oskrba še zdaleč ni zastonj, potrebujemo vašo pomoč.

Upamo, da se boste Botri odzvali v čim večjem številu. Za oskrbo ene muce, če upoštevamo dosedanji povprečni prispevek enega botra, potrebuje vsaka muca 7-8 botrov.

Brez vaše pomoči ne bi šlo. Hvala.

Zavod Mačja hiša, zavod za oskrbo mačk in osveščanje

Groharjeva ulica 8
SI-3000 Celje

GSM: 031 326 877, v primeru nedosegljivosti: 041 426 562
E-mail: info@macjahisa.si
Facebook: http://www.facebook.com/MacjaHisa
TRR: SI56 2510 0972 4737 195, odprt pri Probanki d.d.
Matična številka: 3636569000
Davčna številka: 65283503