Boter meseca
Postanite boter tekočega meseca!

Mačja hiša
Mačja hiša, pomagamo brezdomnim mucam

Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah

Super Čombe e-trgovina
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim

Želite sponzorirati projekt?
Pišite nam na info@macjahisa.si!

Zasebnost

Piškotki

Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki jo spletna stran ob vašem obisku shrani na vašem računalniku ali mobilni napravi. Spletni strani omogoča, da si za določeno časovno obdobje zapomni vaša dejanja in prednostne nastavitve.

Kako uporabljamo piškotke

Naše strani uporabljajo piškotke, ki si zapomnijo:

  • podatke o seji; po poteku seje (ko zaprete brskalnik) se izbriše z vašega računalnika,
  • če se želite (ali ne) prijaviti na e-novice,
  • če soglašate (ali ne) z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Piškotki Google Analytics

S pomočjo teh piškotkov beležimo statistiko obiskovalcev. Ti piškotki ne vsebujejo osebnih informacij, služijo le za boljše razumevanje uporabnikov naše spletne strani. Če želite blokirati Google Analytics, lahko to storite z uporabo tega vtičnika.

Informacije, ki jih zbiramo s piškoti, se ne uporabljajo za ugotavljanje istovetnosti uporabnika in podatki o brskalnih navadah so v celoti pod našim nadzorom. Ti piškotki se ne uporabljajo za druge namene, razen tistih, ki so tukaj navedeni.

Kako upravljati s piškotki?

Večina spletnih brskalnikov omogoča, da nastavite vaše piškote. Piškotke lahko zavrnete ali jih sprejmete s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. Če piškotke zavrnete, lahko naprej uporabljate našo spletno stran, vendar določene podstrani ne bodo delovale. 

E-novice

Če želite, da vam Zavod Mačja hiša preko e-pošte pošilja novičke o projektu Mačji boter, se lahko prijavite na e-novice. Prijava je prostovoljna in jo lahko vedno prekličete. Po tem ko izpolnite prijavni obrazec, vam je na vpisan e-naslov poslano sporočilo, ki ga morate potrditi, če želite prejemati naše e-novice. To je varnostni ukrep v primeru, da bi kdo drug vaš e-naslov vpisal v naš obrazec.

Uporaba vaših podatkov

Za pošiljanje e-novic uporabljamo spletni servis MailChimp. S prijavo na e-novice se strinjate, da se vaši osebni podatki uporabljajo znotraj tega sistema v skladu z njihovo politiko poslovanja in politiko zasebnosti.

Ob prijavi na e-novice, vas prosimo, da izberete, katere informacije želite od nas prejemati:

  • novice Mačje hiše (novice o delovanju zavoda in zavetišča, akcijah zbiranja sredstev za pomoč mucam, dobrodelnih licitacijah, informacije o mucah, ki iščejo dom itd.),
  • novice Veterine MH in trgovine Super Čombe (novice, storitve in akcije Veterine MH in trgovine za male živali Super Čombe; tako Veterina MH kot Super čombe delujeta pod okriljem Mačje hiše),
  • novice Mačjega botra.

Če ne označite nobenega od okvirčkov, boste uvrščeni na seznam za pošiljanje e-novic, a novic ne boste prejemali.

Nadzor nad podatki

Vi imate popoln nadzor nad vsemi vašimi osebnimi podatki, ki jih uporabljamo za pošiljanje e-novic.

Na dnu (v nogi) vsakih e-novic, ki vam jih pošljemo, sta dve povezavi, ki vam omogočata popoln nadzor nad osebnimi podatki:

  • odjavi se: prenehali vam bomo pošiljati e-novice;
  • posodobi podatke: omogoča pregled, posodobitev ali izbris vpisanih podatkov (razen e-naslova).

Če želite popoln izbris svojih podatkov iz našega seznama za pošiljanje e-novic, nam, prosimo, pišite na novice@macjahisa.si.