Boter meseca
Postanite boter tekočega meseca!

Mačja hiša
Mačja hiša, pomagamo brezdomnim mucam

Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah

Super Čombe e-trgovina
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim

Želite sponzorirati projekt?
Pišite nam na info@macjahisa.si!

BAMBI

BAMBIBAMBI 2BAMBI 3BAMBI 4 BAMBI

Spol: samička
Datum vnosa: 21.06.2016
Starost ob prihodu: 3 leta

Želiš postati moj boter?
Botri:
Simona, Domžale
Klavdija, MOST NA SOČI
Mjuša, Ljubljana
Sanja, Sevnica
Alenka, Ljubljana
Irena, Grosuplje
Andreja, CELJE
Mateja, Cerknica
Brigita, Trbovlje
Tadeja, LAŠKO
Simona, Ljubljana
Maja, Dol pri Ljubljani
Maruša, Brod
Daniela, Radenci
2 anonimna botra

Iz srca hvala!

Kako veliko se lahko ljudje naučimo od svojih mačjih prijateljic, če le znamo prisluhniti njihovim zgodbam. Zgodba muce in njenih štirih knedlov, ki so prišli v našo oskrbo konec maja 2016, je gotovo ena takšnih. To, da je muca še vedno z nami in da objavljamo njeno zgodbo na tem mestu, je velik uspeh. Predvsem njen, malo pa tudi vseh tistih, ki so se trudili za njeno življenje.

Bambi ali ljubkovalno Ananaska, je bila najdena v Sevnici s hudimi poškodbami zadnjega dela telesa, ki so najverjetneje posledica bližnjega srečanja z avtom. Pregled je pokazal hudo vnetje, zlomljen rep, poškodbo vretenc, del repa je že gnil. Ni zadrževala blata, urin je nekontrolirano iztekal iz nje. Ob vsem tem je imela ob sebi štiri mladičke, za katere je, kljub številnim poškodbam in nam nepredstavljivim bolečinam, zgledno skrbela. Takšna, skrbna in ljubeča, je ostala ves čas, tudi med zdravljenjem in po amputaciji repka.

Njeni mucki so medtem zrasli in se odpravili v nove domove, tega pa si želimo tudi za pogumno in požrtvovalno Bambi. Ker pa predvidevamo, da bo kot muca s posebnimi potrebami (nezmožnost samostojnega opravljanja potrebe, urin ji stiskamo, kakce za njo pač pobiramo) kljub svojemu čudovitemu značaju dom iskala dalj časa, vas prosimo, da ji pomagate s posvojitvijo na daljavo. Dokler ji kdo ne odpre vrata svojega doma, naj zavetje dobi v srcih mačjih botrov.

 

 

 Bambi in njeni kmalu po sprejemuNazaj